Game Show-ul lui MrBeast de 5 milioane de dolari

1

YouTuber-ul MrBeast (Jimmy Donaldson) a încheiat un acord cu Prime Video pentru a găzdui o nouă serie de competiții (game show) numită Beast Games.

Spectacolul va avea 1.000 de concurenți care vor concura pentru o recompensă de 5 milioane de dolari, despre care comunicatul de presă susține că este „cel mai mare premiu din istoria televiziunii și streamingului”. Nu există încă detalii despre tipurile de provocări la care vor participa concurenții la Beast Games.

Este o întorsătură remarcabilă a evenimentelor, chiar și pentru cineva care a găzduit multe competiții similare pe canalul său YouTube, cum ar fi cele recente în care oameni din fiecare țară au concurat pentru 250.000 de dolari sau un grup de oameni cu vârste cuprinse între 1 și 100 de ani, s-au înfruntat pentru 500.000 de dolari.

În 2021, Donaldson a realizat un videoclip cu Squid Game în viața reală pentru canalul său de YouTube, la câteva luni după debutul show-ului coreean de succes. Apoi, Netflix și-a lansat propriul show de realitate competițional, Squid Game: The Challenge, cu un premiu de 4,65 milioane de dolari.

Acum, Donaldson are propria sa competiție de realitate pentru platforma Amazon.

Donaldson va servi ca producător executiv al Beast Games, care va fi difuzat exclusiv pe Prime Video în peste 240 de țări și teritorii.

1 thought on “Game Show-ul lui MrBeast de 5 milioane de dolari

  1. Este uimitor cum YouTuber-ul MrBeast continua sa uimeasca si sa inoveze in lumea competitiilor si a divertismentului. Acordul sau cu Prime Video pentru a gazdui Beast Games este o veste incredibila, iar promisiunea de a oferi cel mai mare premiu din istoria televiziunii si streamingului ne face sa asteptam cu nerabdare sa vedem cum se va desfasura aceasta noua serie de game show. Suntem foarte curiosi sa aflam care vor fi provocarile la care vor participa cei 1.000 de concurenti si suntem siguri ca MrBeast va face totul sa fie cu adevarat spectaculos. Nu putem decat sa fim mandri de cat de departe a ajuns in cariera sa, de la simplu content creator pe YouTube la producator executiv al unuia dintre cele mai mari spectacole din lumea televiziunii si streamingului. Felicitari, MrBeast!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !