Armin van Buuren a dat startul weekend-ului cu „Weekend Kick-Off”, emisiune pe care o poți prinde în fiecare vineri

S-a lansat One World Radio România (fostul Vibe FM). Noul post de radio al festivalului Tomorrowland se poate asculta începând de astăzi.

Principalele programe ale postului One World Radio România:

DJ-ul olandez Armin van Buuren dă startul weekend-ului cu „Weekend Kick-Off”, în fiecare vineri

Surorile DJ australiene NERVO prezintă „Tomorrowland Top 30” în fiecare vineri şi sâmbătă, un rezumat al celor mai populare 30 de hituri dance selectate de People of Tomorrow

Austin Kramer are propria sa emisiune săptămânală „UNreleased with Austin Kramer”. În fiecare luni, Austin selectează 10 piese nelansate încă din toate genurile pentru a le difuza în premieră, transformând emisiunea sa de 30 de minute în locul ideal pentru a descoperi noi talente, toate acestea servind drept o platformă de lansare perfectă atât pentru artişti consacraţi, cât şi pentru noi talente.

DJ-ul belgian M.I.K.E. Push are propria sa emisiune lunară de la New York, în timp ce alţi artişti de top, precum popularul  DJ australian Timmy Trumpet, DJ-ul danez MORTEN (din Miami) şi veteranul DJ olandez Laidback Luke (din New York), au şi ei propria lor emisiune în fiecare lună.

Programul zilnic este completat de următoarele emisiuni:

  • „Daybreak Sessions” de la 07:00 la 12:00 cu Justin Wilkes (Londra)
  • „Around the World” de la 12:00 la 13:00 cu Camille Pollie (Bruxelles)
  • „United Through Music” de la 13:00 la 19:00 cu Adam K (Londra)
  • „Celebrate The Magic” de la 19:00 la 21:00 cu Greg Jake (Texas)

One World Radio, care în formatul său digital se aude în toată lumea, se extinde mai departe în Europa cu această lansare în România, urmând să-și continue expansiunea și în alte țări europene, în următoarele luni. One World Radio România înlocuiește astfel Vibe FM în baza aprobării obținute de la CNA în luna iunie. Postul de radio mai poate fi ascultat și în Bacău (90,6 FM), Buzău (102,7 FM), Onești (91,1 FM), Tulcea (90,2 FM) și Zimnicea (96,1 FM).

One World Radio este fostul Vibe FM

Reprezentanţii Vibe FM au obţinut la CNA schimbarea denumirii radioului şi a grilei. S-a întâmplat în şedinţa din 15 iunie, conform Paginademedia.ro si Virgin Radio.

Despre One World Radio

One World Radio, the sound of Tomorrowland, este platforma digitală oficială de conținut și radio a Tomorrowland, disponibilă 24 de ore pe zi și 7 zile pe săptămână prin intermediul aplicației mobile Tomorrowland, website-ului tomorrowland.comcanalului YouTube, dar și prin intermediul altor aplicații sau canale precum RadioplayerTuneIn și DAB + (în Flandra & Bruxelles).

Cei care ascultă One World Radio vor putea auzi mixuri în exclusivitate, piese unice, lansări noi și cele mai legendare seturi live din cei 16 ani de Tomorrowland, alături de o serie întreagă de gazde și emisiuni. Tot conținutul postului de radio și cel on-demand este unic și este creat de echipa din spatele Tomorrowland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !