Social Media Marketing la un alt nivel. Postarea virala Burger King Romania.

0

Dupa cum stim deja, Burger King Romania este super fresh pe ce inseamna PR si Digital Marketing

Dar ce s-a intamplat zilele trecute pe pagina lor, au intrecut pe oricine. Inainte de Valentine’s Day, Burger King Romania a invitat KFC și McDonald’s în oraș: McDonald’s Romania, KFC, wanna be my Valentine? #loveyourway”, este mesajul lui Burger King pe pagina de facebook.

Primul care a răspuns invitației a fost KFC, care a dat, din păcate, cu “Seen” iar McDonald’s încă n-a răspuns la această invitație, sau cel putin noi nu am gasit raspunsul in miile de comentarii adunate deja. În schimb a răspuns întreg internetul românesc.

A urmat o intrecere în comentarii.

Image may contain: 1 person, text

ProTV, H&M, Vivre, Virgin Radio Romania, Sprite, Casa Pariurilor, Durex, Jägermeister, Farmacii și chiar Ministerul Afacerilor Interne sunt doar câteva dintre brandurile care au scris comentarii.  Dar si brand-uri mici care ofereau tot feluri de lucruri, de la dulciuri, covrigi, flori de nunta, dar si servicii funerare.

Puteti vedea cateva comentarii mai jos dar si postarea originala.

No photo description available.
Image may contain: possible text that says 'Casa Pariurilor Cotă 1.10 că se despart pe 13 februarie. 1d Like Reply 6.3K'
Image may contain: 1 person, smiling
Image may contain: text
Image may contain: text
Image may contain: text
Image may contain: one or more people, possible text that says 'Kryolan Romania Nu conteaza ce bagi in gura, conteaza sa reziste! #kryolanlipstick Just now Like Reply'
Image may contain: text
No photo description available.

#loveyourway

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !