Serialul animat “Spioanele” revine cu un nou sezon, după o pauză de 10 ani

0

Desenul animat de spioni Totally Spies, Spioanele (ro) revine oficial pe Cartoon Network.

Este sezonul 7? Un reboot? Într-un anunț despre relansare, compania de producție Banijay Kids & Family le numește pe ambele, dar ideea este: Un nou serial Spioanele va avea premiera în olnine în 2024, si pe noul serviciu de streaming Max, fost HBO Max.

Serialul revine cu același trio de personaje principale, dar într-un nou oraș, un nou liceu și cu un nou set de antagoniști.

Povestea le urmărește pe cele trei spioane adolescente din Beverly Hills: Sam (Jennifer Hale), Clover (Andrea Barker) si Alex (Katie Leigh).

Ele luptă împotriva răufăcătorilor pentru a salva lumea cu ajutorul dispozitivelor suplimentate de șeful lor, Jerry – fondatorul și șeful agenției secrete Organizația Internațională a Protecției Umane (WOOHP).

Serialul, care a avut un mare succes în anii 2000, este cunoscut pentru prietenia dintre cele trei protagoniste și pentru modul în care reușesc să se împartă între activitățile zilnice de liceu și aventurile lor de spionaj.

A fost conceput de compania de animație franceză Marathon Media și a avut debutul pe ABC Family în 2001. Ulterior, a fost mutat pe Cartoon Network.

Ultimul episod din sezonul 6 a fost difuzat în 23 iunie 2013.

Un reboot al animației a fost anunțat la începutul anului 2022 și urma să fie lansat în 2023. Totuși, cei de la Cartoon Network au anunțat marți pe pagina lor de Twitter că debutul oficial al serialului va fi abia anul viitor, în America.

În Europa va putea fi urmărit pe platforma de streaming Max.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !