Oracle Red Bull Racing face în premieră un pit stop la București pentru un show plin de adrenalină și cai putere în fața Palatului Parlamentului.

#NuDoarPeEcrane

Red Bull Racing Show Run este spectacolul de motorsport de care nu știai că ai nevoie… Până acum!

Dacă te-ai uitat la curse doar la televizor sau online, acum ai ocazia să simți puterea unei mașini de Formula 1 pe propria piele. Un monopost RB7 va încinge pneurile și asfaltul pentru tine într-un show unic în România.

Mai mult, alături îi vor fi Red Bull Driftbrothers și stunt rider-ul Arūnas Gibieža, într-un adevărat festival de o zi dedicat motorsporului.

Red Bull Racing ia cu asalt Bucureștiul!

Ce te asteapta?

Monopostul Oracle Red Bull Racing RB7RB7 a avut rezultate grozave pe circuit și a fost și unul dintre cele mai spectaculoase monoposturi de urmărit de-a lungul timpului.

Fanii Formulei 1 își vor aminti de RB7 ca fiind mașina cu care Sebastian Vettel a câștigat titlul mondial în 2011. Motorul (Renault) V8 te poate copleși foarte ușor, iar simfonia de sunete pe care o vei asculta în cadrul show-ului te va impresiona.

Red Bull Driftbrothers

Pasionați de drift, pregătiți-vă! Red Bull Driftbrothers, o echipă de profesioniști desăvârșiți pe care probabil că i-ați văzut prin video-uri online, sau poate chiar ați fost norocoși să asistați la un show de-al lor vine la București să lase urme pe asfalt, să ridice fum în aer și să distrugă pneuri.

Stunturi moto cu Arūnas Gibieža

Nu în ultimul rând, pentru cei care preferă două roți și nu patru, stunt driver-ul Red Bull Arūnas Gibieža va arăta că spectacol se poate face indiferent de câte pneuri fac contact cu asfaltul.

Când?

Red Bull Racing Show Run are loc sâmbătă, 10 septembrie.

Spectacolul de motorsport va dura în jur de trei ore, timp în care mașinile noastre vor crea o experiență de neuitat pentru fanii motorsport.

În weekendul respectiv Max și Checo sunt „prinși” în Italia, încercând să facă un nou pas către titlul mondial. Red Bull Racing Show Run e evenimentul perfect care să te pregătească pentru cursa de la Monza și care să-ți demonstreze puterea pe care o poate avea o mașină de Formula 1.

Te asigurăm că la finalul show-ului vei reconsidera respectul pe care-l ai față de acești piloți și aceste mașini fantastice.

Unde?

Red Bull Racing Show Run are loc în Piața Constituției din București.

Un sector de 900 de metri din Bulevardul Libertății va fi transformat pentru o seară în pistă pentru mașinile și motocicleta Red Bull.

Intrarea principală se va face dinspre Bulevardul Unirii.

Vor exista spații numeroase pentru a urmări îndeaproape motoarele turate, iar intrarea va fi liberă, așa că vino din timp pentru a te poziționa cât mai bine.

Hartă eveniment

Nu vor lipsi activitățile interesante gândite special pentru iubitorii de motorsport, precum Pit Stop Challenge – jocul care te provoacă să te iei la întrecere cu cea mai rapidă echipă din universul Formulei 1. Tu cât de repede poți schimba niște pneuri de monopost?

Ce aștepți? Ia-ți prietenii cu tine și… bucură-te magia sporturilor cu motor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !