Sony a anunțat că noua generație de PlayStation va fi disponibilă pe piață “în timp pentru sărbătorile de iarnă din 2020”.

De asemenea, compania a anunțat mai multe modificări pe care le va efectua controller-ului de pe PS5.

Se va inlocui tehnologia actuală pe care Sony o folosește inca de la PlayStation-ul original pentru o nouă tehnologie de feedback haptic pe care promite că va oferi o „gamă mai largă de feedback”.

De asemenea, nou pe PS5 este o „interfață de utilizator complet renovată”, care va afișa funcții sociale mult mai detaliate pe ecranul de pornire.

Related image

Intr-un interviu, Wired confirmă, de asemenea, că PS5 va folosi discuri Blu-ray standard de 100 GB – Sony a confirmat anterior că consola va oferi o unitate de disc – dar toate jocurile vor trebui instalate pe SSD intern de această dată.

Există încă multe lucruri care nu știm, desigur, cum ar fi cantitatea de stocare oferită de Sony (o întrebare care devine mult mai importantă cu instalarea jocului obligatoriu), ce fel de opțiuni VR vor exista sau care este hardware-ul propriu-zis, cum va arăta sau va costa.

Cu noua dată de lansare, a vacanței din 2020, probabil că nu va trece prea mult timp până când Sony va începe să dea câteva răspunsuri la aceste întrebări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !