OnePlus 10T se lansează în august

0

OnePlus a scos deja o mulțime de telefoane până în acest an, iar compania a confirmat acum planurile pentru cel puțin încă unul, …

cu o lansare iminentă confirmată pentru flagship-ul OnePlus 10T.

Compania a confirmat o specificație cheie și a făcut aluzie la culorile în care se va lansa telefonul, dar mai multe persoane au dezvăluit mult mai multe despre ceea ce ne putem aștepta de la 10T, care va fi lansat în New York în curând.

Când va fi lansat OnePlus 10T?


OnePlus a confirmat acum că 10T 5G (pentru a da telefonului numele complet) va fi lansat la New York pe 3 august, la 10:00 ET/15:00 BST/19:30 IST.

Acest lucru este puțin mai devreme decât era de așteptat, modelele T lansându-se în mod normal în septembrie sau octombrie – deși, desigur, OnePlus a fost puțin împrăștiat cu modelele sale în ultimii ani.

Cât va costa OnePlus 10T?


Nu avem un preț confirmat pentru OnePlus 10T. Cea mai concretă scurgere de preț pe care o avem provine de la o listă Amazon UK – de când a fost scoasa – care a arătat un preț de 799 GBP (aproximativ 950 USD/950 EUR) pentru o versiune de 8 GB RAM și 128 GB de stocare a telefonului.

Cu informații subțiri si putine, ne putem lua indiciile de la modelele anterioare. Iată prețurile pe care le aveau la lansare:

OnePlus 10 Pro – 899 USD/799 GBP/899 EUR
OnePlus 9 – 729 USD/629 GBP/699 EUR
OnePlus 9 Pro – 999 USD/829 GBP/899 EUR
OnePlus 8T – 649 USD/549 GBP/649 EUR


Evident, modelele Pro sunt mai scumpe, așa că cele mai probabile comparații sunt între OnePlus 9 și OnePlus 8.

Având în vedere acest lucru, noul model OnePlus 10T va avea probabil prețul în jurul valorii de 729 USD/629 GBP/699 EUR sau puțin, mai mare dacă criza și criza de procesoare la nivel mondial continuă.

Dar specificațiile și caracteristicile OnePlus 10T?


Cu lansarea OnePlus 10T acum iminentă, începem să ne facem o idee despre ce va oferi telefonul, inclusiv câteva confirmări oficiale.

Pentru început, OnePlus a aratat că 10T se va lansa în două culori: verde și negru.

În ceea ce privește specificațiile de bază, compania a confirmat, de asemenea, că va potrivi noul dispozitiv cu procesorul Snapdragon 8+ Gen 1, cel mai recent cip emblematic de la Qualcomm – cel puțin până la lansarea Snapdragon 8 Gen 2 în noiembrie.

Designul dezvăluie un detaliu, raportat și de GSMArena, care poate fi o dezamăgire pentru fanii OnePlus de lungă durată, prin faptul că compania poate urma tendința pe care a stabilit-o cu gama Nord și poate elimina butonul glisor de alertă clasic de pe OnePlus 10T.

Se pare că aceasta va fi acum doar rezerva modelelor Pro. Trist.

OnLeaks a adăugat și mai multe detalii pe Twitter, raportând că telefonul va avea un cadru de plastic și va folosi un ecran plat, mai degrabă decât afișajul curbat al lui 10 Pro.

Specificațiile menționate includ un panou AMOLED FHD+ de 6,7 inchi cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, plus o matrice de camere triple compusă dintr-o cameră principală de 50 Mp cu OIS, 16 Mp ultrawide și 2 Mp macro.

Acestea vor permite captura video de până la 4K/60fps. Există, de asemenea, o cameră frontală de 32 Mp, care va ajunge până la 1080p/30fps.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !