Netflix nu va mai fi functional pe unele dispozitive

0

Netflix nu va mai functiona pe unele dispozitivele de streaming incepand cu 1 decembrie.

Roku Inc. este o companie care produce mai multe dispozitive de streaming, care functioneaza precum un chromecast, cel mai vandut fiind numit chiar Roku.

Utilizatorii Roku au inceput sa primeasca notificari in care sunt anuntati ca, incepand cu 1 decembrie 2019, aplicatia de streaming Netflix nu va ma functiona pe aceste dispozitive.

Motivul este ca tehnologia este prea invechita.

“Din cauza limitarilor tehnice, Netflix nu va mai fi disponibil pe acest dispozitiv dupa 1 decembrie 2019”, se arata in mesajul de eroare pe care Netflix l-a distribuit si pe site-ul sau.

Imagini pentru roku

Netflix si Roku nu au facut publica lista dispozitivelor Roku pe care nu va mai functiona celebra aplicatie, insa publicatia Cord Cutter News relateaza ca exista o metoda simpla de a afla daca esti afectat: daca te uiti pe Netflix la un serial, prin dispozitivul Roku, iar urmatorul episod nu se incarca automat este clar ca Netflix nu va mai functiona.

Un purtator de cuvant al Roku a confirmat ca “primele doua modele Roku” vor fi singurele care vor pierde Netflix, dar nu este clar daca asta inseamna primele doua dispozitive pe care compania le-a lansat vreodata sau primele doua generatii de modele, care includ seria Roku SD, HD, HD-XR, XDS si Roku 2.

Si unele dispozitive Samsung, mai precis unele televizoare, modele din anii 2010 şi 2011 care au literele „C” sau „D” în codul numelui.

Pe aceste dispozitive utilizatorii vor putea accesa în continuare Netflix prin intermediul unui dispozitiv suportat, precum un device Chromecast.

Toate aceste dispozitive au fost lansate in 2011 sau chiar mai devreme, asa ca este greu de imaginat ca multi utilizatori le mai detin inca.

Totusi, se asteapta ca Netflix sa publice lista dispozitivelor de la Roku pe care nu va mai putea rula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !