Electronic Arts a anunțat că simulatorul de viață extrem de captivant va fi gratuit pentru absolut toată lumea să se joace

Probabil că acest lucru va ucide direct viața socială a mii de oameni, dar hei.

Lansat în 2014, The Sims 4 și-a menținut o bază de fani dedicată în anii de atunci, oferindu-le actualizări constante și pachete de expansiune.

Acum, acea bază de jucători va primi o creștere semnificativă a populației, The Sims 4 fiind lansat gratuit pe toate platformele în puțin peste o lună.

Acesta este pe PC prin aplicația EA, Steam și Origin; Mac prin Origin; PlayStation 4; PlayStation 5; Xbox One; și Xbox Series X/S.

Această schimbare nu înseamnă că EA își încheie suportul pentru joc. Dimpotrivă, editorul a declarat că va continua să lanseze conținut nou pentru The Sims 4 pe termen nelimitat.

„În timp ce The Sims 4 se joacă gratuit, echipa noastră este mai dedicată ca niciodată dezvoltării de experiențe noi și semnificative The Sims 4 pentru jucătorii noștri și vom continua să dezvoltăm și să lansăm pachete, truse și Sims Delivery Express în viitorul apropiat. “, a spus EA.

Având în vedere că The Sims 4 a devenit gratuit, jucătorii care au achiziționat anterior jocul de bază în anii trecuți vor primi un mic cadou pentru a-i ajuta să-i compenseze.

În perioada 14 septembrie – 17 octombrie, oricine deține deja The Sims 4 poate colecta gratuit noul pachet de conținut din joc Desert Luxe Kit.

Acest kit adaugă 28 de articole de mobilier în tonuri neutre la The Sims 4, punând accent pe materiale naturale precum piatra și lemnul.

Tot ce trebuie să faceți pentru a lua kit-ul Desert Luxe este să porniți The Sims 4 înainte de 17 octombrie și să îl revendicați din meniul principal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !