HTC VIVE Cosmos Elite s-a lansat oficial

0

HTC VIVE a anunțat că headset-ul VIVE Cosmos Elite va fi livrat împreună cu următorul titlu dezvoltat de Valve

Vive Cosmos Elite, care s-a lansat la nivel global, combină performanța urmăririi externe cu flexibilitatea platformei Cosmos, astfel încât să satisfacă nevoile celor mai exigenți pasionați de VR.

Half-Life: Alyx este noul joc din seria Half-Life, un joc de lungă durată, destinat realității virtuale.

Half-Life: Alyx a fost creat de la zero pentru realitatea virtuală și dispune de toate caracteristicile unui joc clasic Half-Life: explorarea lumii, rezolvarea puzzle-urilor, lupta viscerală, precum și o poveste țesută în mod complex, care conectează totul cu personajele iconice ale universului Half-Life.

Imagini pentru HTC VIVE Cosmos Elite

Cumpărătorii headset-ului Vive Cosmos Elite vor găsi în pachet un cod promoțional care va debloca jocul pe 23 Martie, la lansarea acestuia*.

“De când am lansat VIVE, industria și-a dorit un titlu original în VR,” a declarat Yves Maître, CEO-ul HTC. “În opinia noastră, cu ajutorul Half-Life: Alyx, Valve livrează experiența și expertiza necesare pentru ca jocurile în VR să facă un pas înainte. Felicităm echipa Valve pentru viitoarea lansare.”

Pe lângă caracteristicile platformei seriei Vive Cosmos, Vive Cosmos Elite include o placă frontală de urmărire externă preinstalată, 2 stații de bază SteamVR și două controller-e Vive.

Placa frontală de urmărire externă poate fi utilizată cu versiunile 1.0 și 2.0 ale stațiilor de bază, precum și cu controller-ele originalului Vive sau ale Vive Pro și se poate înlocui cu ușurință cu placa frontală de urmărire internă-externă livrată odată cu Vive Cosmos.

Pachetul Vive Cosmos Elite este lansat deja și poate fi achiziționat în România pentru prețul de 4.999 Lei de la retailerii autorizați: Emag, PC Garage și F64.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !