Următorul eveniment Samsung Unpacked va avea lansarea de noi telefoane pliabile, ceasuri inteligente și tablete. Iată detaliile despre ce o sa fie.

Data evenimentului său de vară Galaxy Unpacked, va avea loc pe 26 iulie unde va avea loc lansarea unei game întregi de noi produse hardware.

Compania urmează să dezvăluie noi tablete Android, ceasuri inteligente și, cel mai bine, a cincea generație de telefoane pliabile.

La ce să ne asteptam de la Samsung Unpacked


Galaxy Unpacked pentru iulie 2023 pare să fie unul mare. Vor exista noi dispozitive pliabile, completări la gama Galaxy Watch și o nouă tabletă de ultimă generație.

S-a zvonit și că Galaxy Buds 3 își va face apariția, dar ultimul cuvânt sugerează că vor fi reținute până în august, când ar putea fi lansate alături de un alt telefon nou, Galaxy S23 FE.

Galaxy Z Fold 5


Lansarea emblematică va fi Galaxy Z Fold 5. Deja dezvăluit în numeroase leak-uri, dispozitivul pare să fie o actualizare în mare măsură iterativă, cu același preț ridicat ca și predecesorii săi.

Cu toate acestea, ne putem aștepta la o schimbare majoră: un mecanism de balamale reproiectat înseamnă că telefonul se va plia complet atunci când este închis.

Galaxy Z Flip 5

Seria Flip este cea mai populară, mai accesibilă și mult mai vândută.

Z Flip 5 va veni cu o actualizare uriașă față de modelul de anul trecut – un ecran de acoperire mai mare, asemănător cu cel de pe Moto Razr+.

Galaxy Watch 6


Următorul este Galaxy Watch 6, care pare să vină în două variante: Watch 6 și Watch 6 Classic.

Acesta din urmă va vedea revenirea cadrului rotativ care era popular la modelele anterioare, dar care a fost eliminat data trecută.

Galaxy Tab S9


În cele din urmă, așteptați-vă la o nouă tabletă premium sub forma Galaxy Tab S9.

Tabletele Android au cunoscut o renaștere în 2023, prin intermediul tabletelor Pixel și OnePlus Pad, așa că Samsung trebuie să țină pasul cu noua sa concurență.

Următoarea lansare Samsung Unpacked


Evenimentul de lansare de vară al Samsung are de obicei loc în august, așa că versiunea 2023 are loc puțin mai devreme decât se aștepta.

Ca atare, va trebui să așteptăm și să vedem care este data de lansare a Fold 5 sau cea a celorlalte dispozitive noi. Deși probabil că veți putea precomanda imediat, poate fi necesar să așteptați câteva săptămâni înainte de a pune mâna pe noul echipament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !