EA Sports a anunțat că FIFA 23 va fi ultimul din seria sa de lungă durată de jocuri video de fotbal – care va fi înlocuit cu o nouă franciză…

Compania a declarat anterior că își revizuiește acordul de licență cu conducerea internationala a fotbalului, dar că, în orice caz, își va păstra drepturile de denumire a ligii, jucătorilor și stadioanelor, care sunt separate de acordul cu FIFA.

Într-un anunț, compania a anunțat că va mai lansa un joc cu FIFA ca partener actual al drepturilor de denumire, care va prezenta pentru prima dată competițiile masculine și feminine ale Cupei Mondiale FIFA într-o singură ediție.

Apoi, noua serie va fi lansată în vara anului 2023.

Compania a adăugat că FIFA 23 va fi „cel mai extins joc de până acum […] cu mai multe funcții, moduri de joc, conținut, Cupa Mondială, cluburi, ligi, competiții și jucători decât orice titlu FIFA de până acum”.

„Portofoliul nostru unic de licențe de peste 19.000 de jucători, peste 700 de echipe, peste 100 de stadioane și 30 de ligi în care am continuat să investim de zeci de ani va fi în continuare acolo, în mod unic în EA Sports FC.

„Aceasta include parteneriate exclusive cu Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, MLS – și multe altele care vor urma”.

Mai multe opțiuni pentru fanii fotbalului și jucătorii

În urma anunțului, FIFA a declarat că încheierea acordului cu EA Sports îi permite să treacă la un model de joc neexclusiv și se angajează cu editori, studiouri și investitori pentru dezvoltarea unui nou titlu de fotbal de simulare pentru 2024.

FIFA spune că va lansa noi jocuri, care vor oferi mai multe „alegeri pentru fanii fotbalului și a jocurilor de noroc în perioada premergătoare Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022 și Cupei Mondiale FIFA Feminin Australia și Noua Zeelandă 2023”.

Gianni Infantino, președintele FIFA, a declarat: „Vă asigur că singurul joc autentic și real care poartă numele FIFA va fi cel mai bun disponibil pentru jucători și fanii fotbalului.

„Numele FIFA este singurul titlu global, original.

„FIFA 23, FIFA 24, FIFA 25 și FIFA 26 și așa mai departe – constant este numele FIFA și va rămâne pentru totdeauna și va rămâne cel mai bun.

„Sectorul jocurilor interactive și sporturilor se află pe o cale de creștere și diversificare fără egal.

„Strategia FIFA este de a ne asigura că putem profita la maximum de toate opțiunile viitoare și de a asigura o gamă largă de produse și oportunități pentru jucători, fani, asociații membre și parteneri.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !