“Facebook News”, un nou produs de la reteaua de socializare

0

Facebook a început să testeze o nouă idee pentru știri în aplicația sa mobilă astăzi numită Facebook News.

„Oamenii doresc și beneficiază de experiențe personalizate pe Facebook, dar știm că există raportări care transcend experiența individuală”,

a spus Facebook într-o postare pe blog.

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a discutat despre noul “produs” , cu Robert Thomson, CEO-ul News Corp., la un eveniment din New York.

Facebook News va fi organizat de o echipă de editori umani într-o modă similară cu cea pe care Apple o ia pentru aplicația sa de știri.

Este condus de o caracteristică numită Povești de astăzi/ Stiri de astazi, care conține cele mai importante evenimente ale zilei.

Fila de stiri este, de asemenea, personalizată în funcție de ceea ce ați citit, spune compania, fila oferind o reflectare mai bună a intereselor dvs. în timp.

Compania nu va dezvălui câți editori participă la lansare, spunând că adaugă altele noi tot timpul.

Sunt un mix de știri generale, știri locale, știri de actualitate și știri de la editori care servesc diverse comunități.

Testarea produsului va fi făcută cu utilizatorii din principalele arii metropolitane din Statele Unite: New York, Los Angeles, Chicago, Dallas-Fort Worth, Philadelphia, Houston, Washington DC, Miami, Atlanta and Boston.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !