eBay in parteneriat cu Posta Romana

0

Pe 23 mai va fi organizată o conferinţă de presă în cadrul căreia Poşta Română, Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării şi eBay vor anunţa un parteneriat pentru România.

„eBay, unul dintre liderii globali în comerţul online, alături de Compania Naţională ,Poşta Română, în parteneriat cu Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, te invită la o conferinţă de presă prin care anunţă lansarea unui program naţional dedicat IMM-urilor româneşti. Evenimentul va fi deschis de Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Sebastian Burduja. Gazdele evenimentului vor fi Miki Sokolovsky, Head of Communications & Marketing EMEA emerging markets eBay şi Valentin Ştefan, director general al Companiei Naţionale Poşta Română”.

se arată în invitația de la eveniment.

eBay în România, confirmat de ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării

Din momentul în care au ajuns primele informații pe marginea acestui subiect pe internet, nu a durat mult până când, pe pagina personală de Facebook, a făcut o postare, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, pentru a se lăuda cu realizarea.

Poșta Română va juca un rol important în acest parteneriat, ajutând IMM-urile să livreze produsele în timp util. Prin intermediul acestui program, companiile românești vor putea să își extindă afacerile, să își crească veniturile și să își dezvolte o prezență online mai puternică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !