Discord ia parte in a ajuta la plictiseala tuturor din carantina

0

Distreaza-te cu prietenii prin functia Discord Go Live, chiar daca nu puteti sa va intalniti afara.

Sistemul de difuzare și partajare a ecranului Discord, va permite acum până la 50 de spectatori simultan, să ajute la combaterea plictiselii excesivă adusă de carantinele COVID-19, a anunțat compania.

În mod normal, partajarea ecranului Discord poate fi vizualizată numai de până la 10 persoane simultan.

Acum oamenii vor putea invita mai mulți prieteni să se uite, să se joace și să stea doar în general.

Acest lucru este excelent pentru jocuri sau dacă ai vrea să ai o mulțime de oameni pentru a urmări împreună cel mai recent episod al show-ului tău preferat.

“Având în vedere COVID-19, am urcat temporar limita de partajare a streaming-ului și a ecranului Go Live de la 10 la 50 de persoane pentru următoarele luni.

Știm că mulți dintre voi din întreaga lume folosesc în prezent Discord pentru a ține legătura și pentru a efectua sarcini zilnice, de la a ține cursurile până la a lucra de acasă.

Vrem să vă ajutăm să vă faceți lumea puțin mai stresantă. Vom păstra această limită atunci când este cel mai critic. Vă rugăm să aveți răbdare cu noi, deoarece problemele de performanță pot apărea în fluxurile cu un număr mare de oameni ”, a spus Discord într-un tweet.

Când vă conectați la un canal vocal, va exista o opțiune pentru “GO LIVE!” Puteți alege să transmiteți o fereastră specifică sau întregul ecran pentru amicii dvs.

Vizualizatorii se pot alătura apăsând butonul “alătura flux/Join Live” atunci când observă că cineva este live.

Rețineți că puteți transmite fluxuri numai pe serverele care au fost activate. Unele canale sau servere pot avea caracteristica dezactivată.

This image has an empty alt attribute; its file name is il1ynj8l34m41.png

Tot ce trebuie sa stii despre COVID-19

Experții în sănătate publică din întreaga lume se prăpădesc pentru a înțelege, urmări și conține un nou virus care a apărut la Wuhan, China, la începutul lunii decembrie 2019.

Organizația Mondială a Sănătății a numit boala provocată de virusul COVID-19, care face referire la tipul de virus și anul în care a apărut.

OMS a declarat că virusul este o pandemie.

Puteți vedea unde și câte cazuri de boală au fost raportate pe această hartă.

Până în prezent, au existat peste 121.000 de cazuri confirmate și 4.373 de decese. Peste 66.000 de oameni s-au recuperat din boală.

Marea majoritate a bolilor sunt încă în China, dar rata cazurilor noi acolo a încetinit. Majoritatea cazurilor noi apar în alte țări din afara Chinei și există numeroase focare de boală în mai multe țări, inclusiv Coreea de Sud, Italia și Iran.

Există peste 1.000 de persoane cu cazuri confirmate de COVID-19 și 29 de decese cauzate de virus în SUA.

In Romania, la ora actuala (ziua scrierii acestui articol) sunt 45 de cazuri de COVID-19, 6 recuperati si 0 decese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !