Coldplay, pentru prima dată în România

0

Coldplay, una dintre cele mai populare trupe din lume a venit cu un anunț mult-așteptat de fanii din România.

Trupa britanică a anunțat noi țări din Europa în care va concerta, în 2024, printre care și țara noastră.

Show-ul care ar putea să aibă loc în 2024, în România, ar urma să fie primul pe care trupa britanică în frunte cu Chris Martin l-ar putea susține în țara noastră.

Anunțul a fost făcut pe o pagină fanpage de Instagram care se ocupă cu știri, livestreams și alte tipuri de conținut despre Coldplay.

Concertele au fost, practic, anunțate printr-un teaser, în timpul unui show Coldplay în care au fost ilustrate steagurile țărilor în care trupa urmează să concerteze în 2024. Printre steaguri se afla și cel al României, țară în care Coldplay nu a concertat niciodată.
În postare se mai precizează că un anunț concret privind datele concertelor anunțate pentru 2024 urmează să vină din partea trupei.

Bănuimcă îi vom vedea pe parcursul verii lui 2024 într-o zonă cu spaţiu generos din Bucureşti, precum Arena Naţională. Acolo se poate pune în scenă show-ul multimedia. Va fi prima dată când britanicii vor concerta în România.

Dincolo de muzică, Coldplay vine cu un show multimedia total, completat de artificii, confeti și efecte pirotehnice. Veți dansa printre sfere, în ritmuri psihedelice și îi veți vedea pe băieți costumați în extratereștrii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !