Cele mai mari festivaluri din Romania, anulate pentru 2020

0

Organizatorii celor mai mari festivaluri din Romania au anuntat ca evenimentele au fost amanate pentru anul viitor din cauza pandemiei.

“Organizatorii isi asuma amanarea festivalurilor pentru anul 2021 in contextul incertitudinii care planeaza asupra industriei de evenimente, a continuarii conditiilor stricte prin care oamenii pot lucra impreuna dar si a faptului ca Ministerul Culturii a trimis in Parlamentul Romaniei un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane pana pe 31 august 2020, consideram necesar sa ne asumam noi o decizie finala, care sa ofere claritate tuturor celor care asteptau festivalurile din aceasta vara.

Cu inima franta, dar cu certitudinea ca luam cea mai buna decizie pentru sanatatea si siguranta tuturor romanilor, luam decizia de a amana UNTOLD si NEVERSEA din acest an, pentru anul 2021″

au transmis reprezentantii festivalurilor Untold si Neversea.

Astfel, Neversea, Untold, Electric Castle, Jazz in the Park si Summer Well sunt principalele festivaluri anulate.

Organizatorii Untold si Neversea, au punctat ca peste 95% dintre cei care au cumparat bilete in acest an au accesul asigurat la una dintre urmatoarele trei editii ale Untold si Neversea.

Deasemenea, organizatorii Summer Well au anuntat, marti  pe Facebook ca festivalul a fost amanat pentru anul viitor, mai exact pentru 14-15 august 2021, iar celebrul picnic de noapte va avea loc pe 13 august.

Organizatorii au anuntat ca toate biletele achizitionate anul acesta vor fi valabile anul viitor si ca in curand vor anunta variantele pentru cei care nu vor putea participa anul viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !